Vill du beställa beachflagga?

Är du ute efter att beställa en beachflagga med tryck snabbt och smidigt? Då erbjuder denna sida 17 olika modeller de har i sitt standard system. Med fyra års erfarenhet av beachflaggor är de nytänkande och vet vad som är modernt just nu, och vad som fungerar på marknaden.
Utveckling är ingenting som företaget räds och det har de till sin fördel.

Oavsett om du är ute efter att köpa en beachflagga, 35 beachflaggor eller 300 beachflaggor så hjälper företaget alltid dig personligen. Alla kunder, stora som små erbjuds personlig service och de kan utöver detta även personligen hjälpa dig med designen om du har en design som inte finns bland mallarna, eller önskar något utöver det vanliga. Givetvis kan du välja en mall för att sedan göra designen helt själv.

Skräddarsy din modell beachflaggan.

När du beställt din beachflagga är en normal leveranstid tio dagar och ju fler beachflaggor du beställer desto mer fördelaktigt blir priset för dig. Alla beachflaggor kommer även att levereras kompletta med transportväskor och mast.

Beachflaggorna kan skräddarsys efter dina önskemål med vilket tryck och vilken text du än vill ha och det finns även en maxiflagg för den som vill ha en högre beachflagga. Den är upp till sju meter hög och syns från alla håll. Det finns även dubbelsidiga beachflaggor för dem som önskar att trycket ska synas från flera olika håll. Den är då som en tresidig modell där ena sidan är svart. Olika modeller och former går att kombinera efter dina önskemål, allt för att du ska bli nöjd som kund när du köper din beachflagga.

Posted in Arbete | Comments Off on Vill du beställa beachflagga?