Stansning då och nu

​Stansning kan innebära olika slags arbeten då det kan innebära att göra hål i både mjukt material som skärp eller hårt material som metall. Förr i tiden innebar det att man använde en stans som är av exempelvis stål och hamrar på stansen med en hammare för att få till rätt storlek på hålet. I dagens samhälle går stansning till via en maskin som även kan göra hål på metall och järn. Lite skillnad till skillnad mot förr då man använder stansning till så mycket mer och mycket tyngre och hårdare material.

När man jobbar med tunga och stora maskiner ​är det viktigt med säkerhet och kvalité vilket Wermlands Tunnplåt AB kan garantera att arbetet blir både utfört i tid och aktivt arbeta för att arbetet utförs med kvalité och noggrannhet.

Hur det går till?

Wermlands Tunnplåt AB har funnits sedan 1997 och har därmed lång erfarenhet av arbete inom stansning, trådbockning, pressning med mera Arbetet går till så att kunden kommer med sina önskemål varpå det sedan görs en ritning där utgångspunkten är och sedan börjar arbetet med att stansa de bestämda hålen för att sedan leverera den färdiga produkten till dig som kund.

Maskinerna som används kan klara uppemot 160 ton och har en bandbredd på 500 mm. De tjocklekar som förekommer kan vara allt ifrån 0,17 mm till 3 mm. För kontakt är det bara gå in på hemsidan och Där ni kan kontakta dem via deras kontaktformulär och få reda på deras övriga kontaktuppgifter så som mejl, telefonnummer och adress.

Posted in Tjänster | Comments Off on Stansning då och nu