Välj rätt revisor för bokföring i Bromma

Som enskild näringsidkare eller små aktiebolag, när du precis startat din verksamhet gör du oftast allt själv. Detta innebär i allmänhet allt från att svara i telefon, sköta fakturering till städning på kontoret för att inte nämna att verkligen göra det arbete som dina kunder betalar dig för.

När ditt företag växer kommer du komma till den punkt där du inte längre kan göra allt själv och om du vill fortsätta växa kommer du att behöva anlita andra människor. En revisor bör vara det första professionella som du överväger att hyra men att välja rätt revisor för bokföring i Bromma för ditt företag är inte så enkelt som man kan tro. Här är några tips för att hjälpa dig i din beslutsprocess.

Se till att du hyr en kvalificerad revisor gällande bokföring för ditt företag i Stockholm. Det finns många människor som kommer att erbjuda sig att göra dina redovisningar för dig och på ytan kan det verka som de utför ett bra jobb, men du vet inte riktigt hur bra jobb de gör tills skatteverket ber att få titta på din bokföring i detalj. Om detta händer behöver du verkligen en försäkran om att din bokföring professionellt har utarbetats av en kvalificerad revisor som är up-to-date med gällande skatteregler och bidrag.

Välj en revisor som du känner att du kan ha en äkta professionell relation med. När du börjar leta runt efter en revisor i Stockholm och Stockholmsområdet finns det generellt en klyfta mellan de stora revisionsbyråerna och de mindre lokala revisionsbyråerna. Om du är ett litet till medelstort företag kommer större personlig uppmärksamhet som du får från en mindre revisionsbyrå för att kunna bidra till att utveckla en produktiv långsiktig relation vara av större vikt. Avgifterna av tjänsterna från en mindre revisionsbyrå riskerar också att bli mycket billigare.

Posted in Ekonomi | Comments Off on Välj rätt revisor för bokföring i Bromma