Skaffa yrkeskompetensbevis genom Montico

Idag är arbetsmarknaden otroligt tuff då det finns stor konkurrens och det är verkligen arbetsgivarens marknad, därför är det viktigt att som personal och arbetssökande se till att göra sig så attraktiv som möjligt på marknaden för att man ska kunna optimera sina chanser att få en fast anställning och se till så att man är en tillgång på olika arbetsplatser. Detta kan man göra på olika sätt, men ett smart och effektivt tillvägagångssätt är att se till att ha den utbildning som krävs för att man ska kunna utföra sitt arbete på rätt sätt så att man snabbt kan få den anställning som man söker ute hos olika företag. Något som är bra att ha är då ett yrkeskompetensbevis (YKB)​​​​​​​ när man arbetar inom transportbranschen. 

Eftersom att Transportstyrelsen har beslutat att ändra en del i föreskrifterna så finns det uppdaterade utbildningar på marknaden och den bästa hittar ni alltid hos Montico där ni får såväl praktisk som teoretisk utbildning och därefter får ett yrkeskompetensbevis som gör er attraktiva på arbetsmarknaden för de som ska anställa eller om ni vill säkra er anställning på ert nuvarande arbete då det alltid är viktigt att man har uppdaterad utbildning och kompetens för sin tjänst.​

YKB till arbetsplatser

Ni kan alltid vända er till Montico för YKB-utbildning som privatperson men också som företag för att hyra in Montico så kommer de att komma ut till er arbetsplats för att utbilda er personal på ett smidigt och effektivt sätt.

 I deras kursplan hittar ni bland annat bestämmelser inom vägtransporter, hur man förebygger fysiska risker, hur man skapar ett beteende som bidrar till en positiv profil för företaget, hur man förebygger människosmuggling och annan brottslighet och mycket mer. Så för att läsa mer om hur ni ska gå tillväga för att skaffa er ett yrkeskompetensbevis kan ni alltid surfa in på deras hemsida www.montico.se.

Posted in Arbete | Comments Off on Skaffa yrkeskompetensbevis genom Montico